Turkije visum voor 15 euro?

Het reisForum met alle info over reizen en vakantie! Met name over het aanvragen van een visum voor Turkije of een ESTA voor Amerika.
Post Reply
Chantal
Posts: 1
Joined: Thu Feb 04, 2016 12:59 am

Turkije visum voor 15 euro?

Post by Chantal »

Veel websites adverteren dat zij u aan een visum voor Turkije kunnen helpen voor maar 15 euro per persoon. Trap hier niet in. Dit klopt niet. Zij rekenen meestal een veelvoud en er komen nog verborgen kosten bij. Kies voor het aanvragen van uw visum voor een betrouwbare partij: kies voor Visumland .

Wellicht is het ooit in het verre verleden mogelijk geweest om een visum voor Turkije aan te vragen voor 15 euro per persoon. Toen was de euro nog meer waard en leverde het omwisselen naar de dollar ook meer op. Turkije wil immers in dollars betaald worden als voor u een visum wordt aangevraagd. Tegenwoordig is helaas de euro niet meer wat het ooit geweest is. Maar lang treuren hoeft niet, u kunt voordelig een Turkije visum aanvragen voor niet veel meer geld.

Indien u via Visumland uw e-visum Turkije bestelt, heeft u dat snel geregeld: binnen slechts een paar minuten. U ontvangt vervolgens uw gekochte visum per e-mail in uw emailbox.

Het mooie van Visumland is dat uw aanvraag gewoon ouderwets door een persoon wordt bekeken en gecontroleerd. Lekker ambachtelijk dus. Als er fouten in de aanvraag aangetroffen worden zullen deze snel opvallen en wordt u dus meteen benaderd.

Het is wel zo dat een Turks visum door alle leden van het reisgezelschap aangevraagd moet worden. Dus u dient ook voor kinderen en baby’s een visum aan te vragen.

Visum Turkije 15 euro aanvragen
Ook al kunt u niet meer voor 15 euro een visum aanvragen, u kunt wel gemakkelijk en nog steeds heel voordelig de visa aanvragen voor uw gehele gezin. Het betalen gaat met iDeal. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken indien u uw visa niet met creditcard kunt betalen. Dus ook zonder creditcard kunt u gewoon uw reis naar Turkije maken.

Het aanvragen van een visum voor Turkije is iets waar u niet omheen kunt. U kunt anders immers het land in niet. Het maakt hierbij niet uit of u nou een Nederlander of een Belg bent. Turken maken hierbij geen onderscheid. Iedereen moet bij aankomst gewoon in het bezit zijn van een geldig visum.

Hoe gaat dat aanvragen dan?
Eigenlijk is het aanvragen van een visum heel makkelijk: u moet op het online aanvraagformulier alle gegevens juist invullen. Deze gegevens neemt u over uit uw ID-kaart. Daarna betaalt u. Na de betaling wordt uw visum geregeld en krijgt u uw visum per e-mail. Tot slot moet u het nog uitprinten en meenemen naar Turkije. Dit visum moet u uiteraard laten zien om het land binnen te komen. Als u het visum niet kunt aantonen, dan wordt u de toegang tot Turkije helaas geweigerd. Ga nu uw visum aanvragen voor Turkije.
Post Reply